Pinok

Pinok: Kleding online bestellen van de laatste trends

History

PINOK is een unieke kledingwinkel in hartje Venlo. Ze zitten gevestigd in een prachtig monumentaal authentiek pand in ‘de Gasthuisstraat’. De winkel is een uniek concept en is opgericht in 1971 door de heer en mevrouw Willems. Begonnen met kinderkleding en uitgegroeid tot een kledingwinkel met zowel prachtige internationale als nationale modemerken, gericht op de dynamische en trending vrouw. In januari 2018 is de winkel overgenomen door Chantal Janssen.

Chantal is geen vreemde in de mode branche. Ze heeft jaren voor toonaangevende merken als Fornarina en Diesel als accountmanager gewerkt. Daarna heeft ze samen met Peter in hun andere bedrijf opgebouwd, maar haar droom bleef altijd een eigen boetiek. Met PINOK kwam haar passie uit.

Bij PINOK draait het om beleving, mode, schoenen en accessoires. Met oog voor de laatste trends en mooie essentials. Bij de modezaak in hartje Venlo vind je een complete look voor vrijwel alle gelegenheden. Sinds de overname in 2018 is PINOK uitgebreid met een webwinkel. Hierbij kun je tegenwoorden 24/7 bij PINOK terecht.

Merken

Pinok heeft een gevarieerd assortiment aan te bieden. Zowel internationale en nationale modemerken met verschillende stijlen. Namelijk; A beautiful story, Alchemist, Baum und Pferdgarten, By Malene Birger, Barts, Becksöndergaard, Bellerose, Bull Sisters, Camps & Camps, Closed, Dante 6, Essentiel, Hartford, Hunkydory, Jade Twelve, Kocca, Liebeskind, Moment by Moment, Nathalie Vleeschouwer, Oakwood, O my bag, P448, Penn & Ink, Roberto d’Angelo, Ruby Tuesday, Save the duck, Trvl Drss, Weejuns, Zenggi.

Hierbij beneden geef ik u graag nog even een extra toelichting bij een aantal merken, zodat u een beter beeld van het assortiment krijgt.

Dante 6

Dante 6 is een jong merk dat is opgericht in 2009 door Evelyne Brekelmans. Het label is opgericht vanuit haar wens om betaalbaarheid en luxe te verenigen in een label. Evelyne en haar team creëren de stukken, met beïnvloeding van Florentijnse poët. De collecties zijn clean vrouwelijke en vol eigentijdse prints en stijlen met high–end stofkwaliteiten en prachtige silhouetten.

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten is een Deens label opgericht in 1999 in Kopenhagen door Rikke Baumgarten en Helle Hestehave De merknaam reflecteert de op een komische manier van de twee achternamen en de dualistische speelsheid. Het modemerk is ontstaan vanuit een droom om de mooiste designs te ontwerpen met een mix van ironie, harmonie, humor en eigenzinnige speelsheid. Ondertussen is het label beschikbaar in meer dan 20 landen wereldwijd en zijn de items te zien in boetieks en warenhuizen in onder anderen New York, Hong Kong en Los Angeles.

Essentiel

Essentiel Antwerp is van oorsprong een Belgisch merk dat is opgericht in 1999. Het begon allemaal als een eenvoudige t-shirt collectie met 4 modellen in twintig verscheidenen kleuren en is ondertussen uitgegroeid tot een prêt-à-porter modecollectie met kleding en accessoires.

Webshop

U kunt het assortiment van PINOK nu ook ook online in de webwinkel vinden. www.pinok.nl De webshop dient als een verleng stuk van de winkel. Zelf bepaald u wanneer, waar en hoe u wilt shoppen. Op deze manier kunt u zich rustig thuis oriënteren en daarna gemakkelijk het item online bestellen of om daarna toch gezellig een bezoekje te brengen aan de winkel. Voor de webwinkel geldt: Van maandag t/m vrijdag besteld, de volgende werkdag in huis met gratis levering als extra service!